Tesis doctorals

Diverses formes d'enquadernació, impressió en paper de la millor qualitat i la màxima rapidesa perquè disposis de la teva tesi en tan sols 24 hores.
Contacta

SERVEIS

Impressió digital en color en paper de 100 gr.

Impressió digital en B/N en paper de 100 gr.

Enquadernació amb tapa plastificada (cartoné)

Enquadernació tapa dura (símil pell)

Enquadernació tapa il·lustrada A4/B5

0,34

0,06

17,22

26,50

31,50 / 27,22

+21% I.V.A.

Com dissenyar la portada?

Si vols una enquadernació amb tapa tova plastificada, t’expliquem com fer la teva portada.

Abans de començar a dissenyar la portada hauràs de decidir de quina mida voldràs la teva tesi. Les mesures més utilitzades són A4 (210×297 mm) i B5 (175×250 mm).

Un cop hem decidit les mesures podem començar a treballar en el disseny de la portada. Per això podem utilitzar el programa que ens sigui més còmode: (PowerPoint, Photoshop, CorelDraw, Illustrator…).
El primer pas que hem de fer és generar un document de 32 cm d’alt per 45 cm d’ample (indiferentment de la mida de la tesi). A partir d’aquí podem començar a dissenyar la portada, comptant que en el costat dret ens queda la portada, en l’esquerre la contraportada i el llom al centre. Per calcular la mida del llom, pensarem que cada 100 fulls (200 pàgines a doble cara) ens quedarà més o menys 1 cm.

Si és possible, hauríeu de portar el document (en cas de ser Photoshop) amb les capes sense acoblar, per si necessitem fer algun canvi (ample del llom, per exemple).
Si en el disseny s’utilitza alguna tipografia fora de les comunes, seria convenient que ens portéssiu l’arxiu d’aquesta font.

Descarrega aquí la Portada per a enquadernació en A4            Descarrega aquí la Portada per a enquadernació en B5