L’EXPERIÈNCIA NO ES COPIA

El 1974 vam fundar la primera macrocopisteria, amb preus molt baixos per als estudiants, al nº 36 de l’antic carrer Roberto Bassas. Ara tenim en funcionament un local a Barcelona: Avinguda Diagonal, 637.

A Fotocòpies Diagonal contem amb més de 48 anys d’experiència en el món de la reprografia.

Disposem d’un equip de 12 professionals, amb molts anys a l’empresa, que poden garantir un excel·lent servei en tot el referent a tesis doctorals, fotos, impresos, plànols, pòsters, enquadernacions, còpies i fotocòpies en color. Contem amb una capacitat de treball de 18.000 impressions/hora a plena qualitat en blanc i negre o color.

SERVEI I QUALITAT

A Fotocòpies Diagonal tenim com a objectiu principal l’atenció al client. L’amplia gama de serveis que oferim posen a la seva disposició les últimes tecnologies amb la màxima qualitat i el preu més competitiu.

LA PRIMERA FOTOCÒPIA

El dia 22 del mes d’octubre de l’any 1938, Chester F. Carlson i Otto Kornei van obtenir la primera electrolitografia d’un registre visible, mitjançant una placa metàl·lica electritzada coberta de sofre i un vidre on s’havia escrit la consigna “ASTORIA 10-22-38”. Després d’exposar el conjunt a la llum van pulveritzar la planxa amb pols de licopodi i el missatge va quedar gravat.